Meisje met camera picturebycarlina mini shoots

Mini shoots Met creatieve thema's!
€45

Super toffe shoots met een thema! Gestyled en toch betaalbaar!

Welkom in mijn knusse studio waar ik elke keer een ander thema bedenk! Als ras chaoot heb ik vaak 1001 ideeën die als popcorn in mijn hoofd op ploppen…( oooh een popcornshoot..ook leuk, trouwens..😏) …Yep, dit dus!! Maar ook voor je eigen ideeën kun je bij mij terecht! Super leuk om ook iets samen te kunnen uitwerken!  En nog een voordeel, deze shoot is een heel jaar door te boeken! heb je een leuk feestje of speciale gelegenheid, zwangerschap, verjaardag, vaderdag moederdag…eigenlijk is er altijd wel een gelegenheid om leuke foto’s te laten maken! Mijn motto is niet voor niets, wacht niet op bijzondere momenten maar maak de momenten bijzonder! 

Waarom heet een minishoot een minishoot?

Binnen no time een leuke, professionele serie foto’s (20 -30 minuten met maximaal 4 personen) dus voor dat je kindjes het beu kunnen worden…zijn we al klaar en voor degene die niet houden van op de foto gaan, duurt de kwelling maar 20 minuten  😉 win-win dus! Je krijgt in een persoonlijke online galerij je foto’s te zien waaruit jij zelf de leukste uitzoekt! Je krijgt altijd 1 foto! Wil je meerdere foto’s bijbestellen? Of een boekje laten maken? Een mooie wanddecoratie? Alles kan maar er moet niets!! Dat is het leuke en laagdrempelige van een mini shoot kort maar krachtig!! Ook een ideale manier om mij en mijn werkwijze beter te leren kennen, mocht je eens een volledige shoot willen boeken!

Wil jij vast zeker zijn van een plekje? Boek dan nu je shoot! 

Zwart/wit portret

Portret mini

Dit  zijn de foto’s die je uitvergroot aan de muur wil hebben hangen, jouw kostbaarste bezit. Je grootste inspiratie bron,  degene voor wie je s morgens uit je bed komt,  die je aan het lachen maken en die je ook wel eens achter het behang wil plakken 😉 Ze herinneren je eraan dat tijd niet wacht! Doe de dingen die je wil doen, vandaag!

Hond op de paarse heide

Heide mini

half augustus begint de heide zó mooi paars te kleuren. Je kan dan echt hele mooie foto’s laten maken van je huisdier maar ook van je kindjes of met je gezin.  Deze shoot kun je dus alleen in de periode Augustus-September boeken.  Het voorjaar en de winter is ook heel mooi, maar wil je deze romatische style? Boek dan als de heide in bloei staat. Nu niet de tijd? Doe mij een berichtje dan zet ik je op de wachtlijst en krijg je bericht als het weer zover is! 

duoportret broer en zus Picturebycarlina

Duo portret special edition      €75

Lijken jouw kindjes op elkaar…of juist helemaal niet? Lijk jij op je broer of juist op je zus? Deze shoot is echt te leuk  samen te doen! Je gaat versteld staan van de gelijkenissen of juist van de verschillen!  De basis van deze foto’s zijn dat de modellen altijd in hetzelfde licht op dezelfde plaats genomen worden! Waarna ik mijn photoshop skills mag gaan gebruiken  om de foto’s samen te voegen en er een bijzonder portret van kan maken!! Als de basis foto’s gelukt zijn  en er is tijd over, maken we nog wat leuke portretfoto’s apart of samen die jullie eventueel nog kunnen bijbestellen!

boho style meisje zittend op een bank! picturebycarlina

Boho Thema mini shoot           €45

De warme moody kleuren, ik hou er zo van! Ik heb een heerlijk bankje in de studio waar een klein gezinnetje prima op past! Heerlijk samen kietelen, geheimpjes fluisteren en kusjes geven! Of juist even voor jezelf als je zwanger met een mooie jurk uit mijn client closed voel je je extra bijzonder!  Een momie and me of een love shoot samen met je liefje…Op dit boho bankje past iedereen!