Training basis fotografie!

Voor de beginnende fotograaf die mooiere en creatievere beelden wil maken

Wil jij ook nu eens in begrijpelijke taal uitgelegd krijgen waar al die knopjes voor zijn op je camera en hoe je nu dat beeld kunt maken wat je in je hoofd hebt?  Want in de automatische stand fotograferen kun je nu wel , 

maar je foto zo uit je camera krijgen als dat jij bedoelt, lukt niet! Dan ben jij bij mij aan het juiste adres!!  Zodra je de wereld van de fotografie instapt lijkt alles van moeilijke regeltjes en technische kennis aan elkaar te hangen. Moeilijke begrippen en lastige composities leg ik eenvoudig uit.  Ik ga er voor zorgen dat je de regeltjes gaat begrijpen en toepassen.  Ik probeer zoveel mogelijk  de theorie gelijk in de praktijk te brengen. Dat betekend dat je bij mij altijd moet zorgen voor een volle accu en een leeg kaartje, want gegarandeerd dat je met foto’s thuis komt, hoe simpel ook. 

Zelf heb ik onwijs veel cursussen en workshops gevolgd en dat doe ik nog, want in fotografie ben je nooit uitgeleerd. Waar ik tegenaan liep bij veel van die basiscursussen was het tempo en de losse modules, voor mij was het na die eerste basiscursus eigenlijk nog abracadabra (die basiscursus duurde overigens wel 12 weken!!), dat kan natuurlijk aan mij hebben gelegen…maar  ik dacht toen al, dit moet simpeler kunnen Ă©n praktischer, vĂ©Ă©l praktischer. Dus heb ik nu een basiscursus ontwikkeld waarbij je de begrippen Diafragma, sluitertijd en ISO, de belichtingsdriehoek  gaat begrijpen en kunt toepassen. Jij kunt na deze training zelf een goed belichte foto maken. In verschillende omstandigheden kun je fotograferen Ă©n misschien kun je zelfs al wat creatiever de regeltjes toepassen!! 

Wat ik van jou wel vraag is inzet,  fotografie is net autorijden,  als je het vaak genoeg doet, gaat het na veel oefenen vanzelf!

Deze training wordt in 3 avonden gegeven in mijn studio, en 1x overdag zodat we al het geleerde kunnen gaan toepassen!

Met allerlei leuke uitdagende huiswerk opdrachten en feedback op je gemaakte foto’s!

Maar ook online kun je  deze training binnenkort volgen!

learn the rules like a pro,
so you can break them like an artist
- Picasso-

Basis cursisten fotografie

Dus wil jij ;
đŸ’„Je fotoboeken vullen
đŸ’„met de mooiste zelfgemaakte foto's
đŸ’„zelfverzekerd je camera kunnen bedienen
đŸ’„creatieve foto's kunnen maken

Heb ik je nog niet overtuigd?

Reviews

Lees mijn gratis E book. Daarin beschrijf ik wat de meest gebruikte regelaars zijn op je camera, en wat ze doen!