We vieren een feestje !

Mij  wél bellen, mij wél bellen!!!  Mij  kun je wel wakker maken voor een fijn feestje, degene die mij kennen weten dat wel!  

Maar nu was ik op een feestje…nouja, feestje  dekt de lading niet helemaal,  dit was méér dan dat, dit was een intiem mini festivalleke ! Echt een cadeautje!   Met heel wat verrassingen en mooie momenten.  En ik mocht daar bij zijn en het door mijn camera bekijken en vastleggen…ik viel met mijn kont in de boter (en dan heb je véél boter nodig kan ik je vertellen!!)

Patricia had het allemaal tot in de puntjes geregeld voor haar Eric, zijn 50 ste verjaardag zou niet ongemerkt voorbij gaan. Op een mooie lokatie, De Lodge in Roosendaal, werden vrienden en familie hartelijk ontvangen met ballonnen, champagne en iets lekkers. In de feestzaal werd nog druk  het geluid getest…de geluidsmannen waren er maar druk mee. Ondertussen was ik mijn flitsers aan het opzetten. Ik had van Patricia wel gehoord dat er iemand kwam zingen, super leuk dacht ik, maar … how little did i know.

Vanuit de buiten locatie verhuisde het hele gezelschap naar de feestzaal met dansvloer en die dansvloer lag er écht niet voor niets! Oh what a night! De voetjes gingen lekker van de vloer!

De avond werd een aaneenschakeling van optredens van oa Raymon Hermans, Zanger Alex en Jan smit. (hoezo, er komt één iemand zingen?!?)

 Ondertussen maakte Patricia zich klaar voor een speciale verrassing, in het diepste geheim was er een hele toffe videoclip opgenomen, met hun kinderen en de vriendengroep van Patricia en Eric  waarin het nog maar eens duidelijk werd hoe belangrijk Eric is voor hen en hoe hecht de liefde en hoe  waardevol de vriendschappen zijn…

Vinzzent maakte als extra verrassing de avond compleet en sloot af door midden op de dansvloer Eric en Patricia toe te zingen met al hun dierbaren om hen heen….had ik al gezegd…oh what a night?!

Mochten jullie nog een feestje te vieren hebben…Mij wel bellen hé?! 

Een mijlpaal!

Als je 60 jaar getrouwd bent heb je samen al heel wat slingers mogen hangen aan mijlpalen….en al vinden jullie het zelf allemaal misschien niet meer zo bijzonder…dat is het natuurlijk wél! 60 jaar lief en leed delen … De kinderen vonden in elk geval dat dit niet zomaar voorbij mocht gaan!  

Ik vond het heel bijzonder dat ik erbij mocht zijn met mijn camera toen de kleindochter opa en oma op kwam halen, voor een bijzonder leuke dag om herinneringen op te halen, en nieuwe herinneringen te maken! De rest van de familie had zich al verzameld in de tuin op het feestadres! Waar de koffie gezet werd en de taart  stond te wachten…Oma en opa werden warm ontvangen met knuffels  en bloemen. Zo blij verrast dat iedereen  hierbij kon zijn en dat ze deze dag toch konden vieren met hun liefste om zich heen!  

Ik kon ondertussen toffe foto’s maken van het lieve onthaal, de emotie toen er  herinneringen werden opgehaald. En  een lach die je voelt als je terug kijkt naar de foto’s!

Miracles take a little time!

De afspraak stond al even op de planning. Het was alleen nog afstemmen welke datum we nou de zwangersachapsshoot gingen doen.  We kunnen het in de studio of bij je thuis doen, in het bos of eventueel een mooi plekje in Bergen op Zoom. Maar het werd het strand!! Omdat Brandon en Melissa nog een weekje naar  Zeeland gingen hadden we eigenlijk besloten het daarna te doen…alleen toen werd Melissa een beetje ongerust…ze belde, volgens mij ga ik zo bevallen hoor dus kom maar deze kant uit voor die zwangerschapsshoot  voor ik straks helemaal geen foto’s heb!!  En dat begreep ik wel.  Als je in verwachting  bent wil  je geen risico lopen en zéker niet als het er twee zijn! Dus ik  ging van uit Oud Gastel,  de dag erna, gelijk met camera en nog wat atributen richting het strand waar we af gesproken hadden. We hadden prachtig weer, een fijn briesje,  beetje fris nog  maar goed te doen met een mooi avond zonnetje!  Melissa had een prachtig pak aan met spijkerjasje wat haar echt heel goed stond! Prachtig buikje…(Ja Brandon jij had ook een prachtig buikje! 😉 ) De shoot was echt heel gezellig en fijn! Gelachen om gekke grapjes en bijzondere poses! De foto’s spreken voorzich!

Melissa is ondertussen mama geworden van 2 prachtige kindjes! En Brandon trotse papa!


We are Family !

Oma haar wens, een leuke foto met álle kleinkinderen! 7 stuks in dit geval!  We  hadden 1 datum waarop we allemaal konden!  Dus dat móest um worden. Gelukkig  bleef het droog en konden we buiten foto’s maken!  In Oud Gastel kun je  genoeg fijne  plekjes vinden  om  mooie foto’s te maken!!

Ik  snap dat iedereen nieuwsgierig is naar de foto’s die gemaakt zijn! Ik probeer daarom altijd een kleine preview te sturen een paar dagen ná de shoot! 

Welkom op mijn site!

Welkom op mijn site en dus ook welkom in mijn wereld….Dit is mijn eerste “heulemaal zelluf” gemaakte fotografie site op het wereld wijde web…mijn stukkie waar ik mag dromen, mijn magische sprookjes werkelijkheid kan zien worden! Voor degene die mijn niet kennen zal ik mezelf even voor stellen als, misschien wel als jullie toekomstige, fotograaf?! Zou leuk zijn!! Ik hou van het licht, van momenten bijzonder maken, met mijn camera laten zien wat jijzelf nog niet zag, je laten voelen wat je nog niet voelde…en die herinneringen tastbaar  maken…droom jij met mij mee?

Ik woon in het gezellige Oud Gastel samen met 1 man 3 kinderen en de border collie Youp. Allemaal in ons knusse huisje waar we al 23 jaar wonen. Ik heb een tijdje in een fotostudio gewerkt en nu zelfstandig. Omdat ik (denk ik) mijn richting wel gevonden heb. Ik wil graag de tijd nemen voor een foto-shoot. Ik wil jullie graag een beetje leren kennen en je begrijpen wat jij van mij verwacht en van een fotoshoot verwacht. Iedereen zeg dat ie niet fotogeniek is, dat klopt,…dat hoeft ook niet, daar zorg ik voor! Buiten je comfortzone ligt je groei!  Maar ik wil wel graag de ongemakkelijkheid uit de lucht en wil graag je vertrouwen, het komt goed! 

In het mooie Oud-Gastel tussen de grootte steden Bergen op Zoom en Breda! Onder de rook van Rotterdam vlak bij de A17….staat mijn foto studio waar ik de mooiste portret-shoots en fine art shoots mag verzorgen. Ook ga ik graag naar lokatie’s zoals in Rucphen op de hei of bij het water in Bergen op Zoom, voor mooie familie shoots buiten! En misschien weet jij zelf ook een mooie lokatie om je herinneringen te laten vast leggen door een fotograaf?! Wacht niet te lang want tijd is een kostbaar bezit!