Bruiloft & feest

Schoenen wissel tijdens een huwelijk van hakje naar kistje!

Kijk door mijn ogen, en zie wat ik zie. een bruiloft is zoveel meer dan ringen en een kus!

Het liefst leg ik jullie hé-lé dag vast, van aankleden tot de eindfeest!  Dan krijgen jullie  de aller mooiste én aller eerlijkste reportage van jullie dag! Natuurlijk de momenten als firstlook, kus, ringen, openingsdans, maar ook de liefdevolle blikken, knipoogjes, en tranen die ik zie tijdens een bruiloft. Ik zie nog zoveel meer, alle emoties mogen er zijn en ik leg dat zo puur  mogelijk vast. Laat je verrassen door alle momenten!  Schrik niet als ik een keertje dichtbij kom want  soms spring ik er gewoon even tussen! Is poseren trouwens niets voor jullie? Dan zit je bij mij helemaal goed! Want wie zegt dat poseren moet?

Maar mocht je als bruidspaar toch ook die foto’s, geposeerd van samen willen hebben dan doen we dat natuurlijk ook!  Het is jullie dag dus jullie beslissen! Ik wil alles weten van jullie dag , zodat ik geen moment ga missen!! Zodat ik zo goed voorbereid ben mogelijk op jullie bruiloft. Ik ben onwijs nieuwsgierig naar jullie dus laat een berichtje achter en we plannen een vrijblijvend gesprek in.