Mijn unieke werkwijze

Mijn werkwijze

Laat me jullie verrassen met mijn unieke service en  werkwijze van begin tot eind!

De fotoshoot draait volledig om jullie. Jullie krijgen alle aandacht, ik hou van een hele persoonlijke aanpak. 

Ik begeleid jullie van begin tot einde. Alles wordt voor jou tot in de puntjes geregeld! En jij? Jij kan genieten van de mooie momenten met je gezin!

Je krijgt niet alleen prachtige foto’s maar ook een leuke beleving! En deze mooie herinneringen worden vereeuwigd in echte kunstwerkjes. 

Het verloop van een fotosessie

Stap 1 – Kennismaking

 

Eerst nemen we contact op om de fotoshoot helemaal uit te werken naar jouw wensen en om kennis te maken (met koffie?). Wat voor foto’s wil je graag? Wie komt er op de foto’s te staan? Waar houdt je kind van? Heb je huisdieren die mee op de foto mogen staan? Wat vinden jullie belangrijk? Welke kleuren komen terug in je interieur? Je krijgt kleding- en kleuradvies en we bekijken welke attributen we eventueel kunnen  gebruiken tijdens de shoot. 

 

Stap 2 – Fotoshoot op locatie

 

Dan volgt de fotoshoot op locatie. We maken er een leuke ervaring van! Alles verloopt in een ontspannen sfeer. De beleving van dit moment is bijzonder!

Stap 3 – Kijksessie

 

Na 2 weken volgt er een kijksessie, een super leuk moment! Je krijgt de foto’s voor het eerst te zien op groot scherm en je kan je favoriete foto’s uitkiezen. Wil je graag een mooie uitvergroting voor aan de muur, een droomalbum of wil je nog leuke afdrukken/boekjes voor de opa’s en oma’s,… We bekijken wat jullie nog graag zouden willen. Ik geef met veel plezier advies! Natuurlijk mag je er ook voor kiezen thuis de foto’s in een persoonlijke online gallerij te bekijken en vandaar te bestellen!

 

Stap 4 – Extra’s bijbestellen

 

Ongeveer 5-6 weken na je bestelling zijn jouw eventuele extra producten klaar.  Alle producten worden door mij handmatig nagekeken op kwaliteit.  Na goedkeuring worden ze via de post opgestuurd. Wil je ze liever persoonlijk bij mij afhalen kan dat uiteraard ook.

 

 

Meisje wtte jurk mistirieus